Vieraile

Käyttöehdot

ACTIMEL SIVUSTON YLEISET KÄYTTÖEHDOT                                                                                           

Tätä sivustoa ylläpitää Danone AB (''me'' tai ''meitä''). Pääsy tälle sivustolle edellyttää seuraavien ehtojen noudattamista, tiettyjen sivujen osien erityiset ehdot ja sovellettavat lait. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt ehdot ja käyttämällä tämän sivuston muita osia hyväksyt niiden käyttöehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä tätä sivustoa.

MUUTOKSET KÄYTTÖEHTOIHIN                     

Me voimme muuttaa näitä käyttöehtoja ja sinun kannattaa vierailla tällä sivulla katsomassa voimassaolevat käyttöehdot. Jos jatkat sivuston käyttöä sen jälkeen kun ehtoja on muutettu, hyväksyt muutokset.                                                                                                                                     

LINKIT MUILLE SIVUSTOILLE                                                                                                                         

Tällä sivustolla voi olla linkkejä kolmannen osapuolen sivustoille. Linkkien käytöstä on sovittu asianomaisten verkkosivujen kanssa, kun uskomme että sisältö ja palvelut ovat sopivia. Emme ole vastuussa kolmannen osapuolen sivujen sisällöstä, emmekä ota vastuuta mahdollisesta haitasta, joka sinulle aiheutuu sivujen käytöstä. Näillä sivustoilla on omat käyttöehdot, jotka kannattaa lukea ennen sivuston käyttöä.                                                                                                                                                                                                                                                    

IMMATERIAALIOIKEUDET

Pääsy tälle sivustolle antaa sinulle oikeuden käyttää sitä vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön.

Kaikki oikeudet, nimikkeet ja edut, mukaan lukien tavaramerkit ja tekijänoikeudet, kuuluvat joko meidän tai lisenssinantajiemme omaisuuteen. Internet-sivujen sisällön kopioiminen, muuttaminen tai jakaminen ilman kirjallista suostumusta on ehdottomasti kielletty. Epäselvyyksien välttämiseksi tekstin, kuvien, dokumenttien, logojen tai muiden tavaramerkkien kopiointi on ehdottomasti kielletty. 

 

Hyväksymällä nämä käyttöehdot, rekisteröitymällä ja käyttämällä sivustoa, käyttäjä antaa meille rojaltivapaan oikeuden käyttää sisältöään, kuten tietoja, kuvia ja tekstiä, lukuunottamatta henkilökohtaiseen yksilöintiin liittyviä tietoja, kaikkeen käyttöön kaikissa medioissa maailmanlaajuisesti koko elämän ajan. Tämä ei vaikuta oikeuksiin yksityisyyden suojasta.